Prijs Priligy Generiek 30, 60 mg – Kopen een online apotheek zonder voorschrift

Priligy Generic
Beschikbaarheid:Ja ✓
Betaling:VisaMasterCard

Een groot percentage van de paren wordt geconfronteerd met het probleem dat de vrouw nog maar net is opgewarmd en de man al aan het eind is gekomen. Dergelijke situaties zijn onaangenaam en vormen een groot obstakel voor de harmonie tussen mensen. Een eigenaardigheid van het menselijk organisme is dat de sterke helft van de mensheid veel sneller tot seksuele ontlading komt dan de vrouw. Een dergelijke belemmering stelt een koppel niet in staat ten volle te genieten van seksuele intimiteit. 

De moderne geneeskunde biedt de mannelijke bevolking niet alleen Viagra, maar ook verlengers op basis van Dapoxetine. Zij helpen de geslachtsgemeenschap te verlengen, waardoor het intieme contact plezieriger wordt. U kunt Prolongatie (Dapoxetine) zonder recept kopen in elke stationaire apotheek of door online te bestellen.

Priligy Generiek 60mg

Pakket Prijs Per Pillen Sparen Bonus
60mg x 10 pillen
40.82
€ 4.08 € 0 - Kopen
60mg x 20 pillen
€ 81.67 / 66.27
€ 3.31 € 15.4 + 4 pillen Kopen
60mg x 30 pillen
€ 122.31 / 91.41
€ 3.05 € 30.9 + 6 pillen Kopen
60mg x 60 pillen
€ 244.51 / 156.91
€ 2.62 € 87.6 + 8 pillen Kopen
60mg x 90 pillen
€ 367.19 / 227.69
€ 2.53 € 139.5 + 10 pillen Kopen
60mg x 120 pillen
€ 489.31 / 292.51
€ 2.44 € 196.8 + 10 pillen Kopen
60mg x 180 pillen
€ 733.68 / 424.08
€ 2.36 € 309.6 + 10 pillen Kopen
Je Gebruikt Het Voor: Voortijdige Ejaculatie
Actieve Component: Dapoxetine
Dosering: 60 Mg
Productieformulier: Tablet
Actie Vindt Plaats: Binnen 60-120 Minuten
Hard Effect: Tot 12 Uur
Filigy Sale: Zonder Recept

Kenmerken van verlengers

Prolongatie is bedoeld om de gevoeligheid in de eikel van de penis te verminderen door gebruik te maken van de verdovingsmiddelen waaruit deze Prolongatie bestaat. Lidocaïne en benzocaïne worden vaak gebruikt. Een bestanddeel van Prolongatie kan menthol zijn, dat een verkoelend effect heeft en de gevoeligheid vermindert. Generiek geneesmiddelen zijn een moderne oplossing om de geslachtsgemeenschap te verlengen.

Generiek verlengers in de vorm van tabletten en poeder zijn de moeite waard om te gebruiken in geval van vroegtijdige zaadlozing veroorzaakt door nerveuze overspanning of psychologische stress. Het medicijn is bedoeld om het seksuele systeem te kalmeren en tegelijkertijd te versterken. Het belangrijkste voordeel van Prolongatie is dat het emotionele overspanning verzacht en helpt bij het beheersen van opwinding.

Prolongerende middelen (dapoxetine) helpen de geslachtsgemeenschap met gemiddeld 30-40 minuten te verlengen. Ze zijn er in vier vormen:

 • sprays;
 • crèmes;
 • gels;
 • doekjes.

Dapoxetine wordt beschouwd als het meest voorkomende prolongatie medicijn. Verlenging van de geslachtsgemeenschap kan nodig zijn voor mannen van elke leeftijd. Het probleem van vroegtijdige zaadlozing komt zowel bij jonge mannen als bij volwassen mannen voor.

Oorzaken van snelle ejaculatie kunnen zijn:

 • stress, nerveuze spanning, vermoeidheid;
 • langdurige onthouding;
 • de individuele kenmerken van het lichaam;
 • ziekten van het genitale systeem, zoals prostatitis;
 • een hoge graad van gevoeligheid van de peniskop.

Inname van het medicijn

Dapoxetine is de meest populaire prolonger op de moderne markt van de farmacologie. U moet Dapoxetine 30-50 minuten voor de geplande geslachtsgemeenschap innemen. De werking duurt 4-6 uur. U mag de dosering niet zelf verhogen. Het wordt aanbevolen om Dapoxetine niet vaker dan 2-3 keer per week in te nemen.

Om de meest correcte dosering van Dapoxetine Prolongatie te berekenen, is een voorafgaand overleg met uw arts aanbevolen. Als bijwerkingen worden vastgesteld, moet het Generiek middel worden stopgezet.

Wat moet ik weten voordat ik het gebruik?

Generiek prolongeren (Dapoxetine) zijn verkrijgbaar in spray-, gel-, pil- en zalfvorm. Als u een probleem hebt met de gevoeligheid van de penis, is het de moeite waard een verlenging crème of -spray te kiezen. Crèmes hebben een vettige basis, dus het teveel moet vóór de geslachtsgemeenschap worden verwijderd. Het vet in de samenstelling kan niet alleen een negatieve invloed hebben op de sensaties van de vrouw, maar ook de latex van het condoom vernietigen. 

Sprays worden beschouwd als de meest veelzijdige verlengers. Het duurt slechts 3-5 minuten voordat het Generieka volledig is opgenomen en werkt. Gels daarentegen hebben een waterbasis, zijn goed verenigbaar met een condoom en werken in 5-10 minuten. 

Dosering van Dapoxetine in Prolongatie

Dapoxetine is verkrijgbaar in doses van 30 en 60 mg. De optimale dagelijkse dosis is 60 mg. Indien nodig kan het worden verhoogd tot 90 mg. Het wordt aanbevolen om dagelijks 1 tablet 2-3 uur voor de geslachtsgemeenschap in te nemen. Voedselinname heeft geen effect op de absorptie van de Generiek prolonger.

Interactie met andere geneesmiddelen en alcoholische dranken

Het wordt afgeraden om Prolongatie (Dapoxetine) in te nemen met alcohol, omdat er een risico bestaat op verminderde werkzaamheid en mogelijke bijwerkingen. Generiek is niet verenigbaar met het nemen van antidepressiva. U dient Prolongatie met Dapoxetine niet te gebruiken bij mensen met lactose-intolerantie.

Contra-indicaties voor het werkzame bestanddeel van het geneesmiddel

Prolongerende middelen zijn veilig voor het lichaam en hebben milde bijwerkingen. Contra-indicaties zijn onder andere:

 • hartproblemen;
 • zenuwaandoeningen;
 • intolerantie voor onderdelen;
 • hart- en nierfalen;
 • epilepsie;
 • depressie.

Bijwerkingen

U kunt Generiek geneesmiddelen kopen zonder recept. Om de dosering van Prolongatie met Dapoxetine te bepalen, rekening houdend met de individuele kenmerken van het lichaam, is het raadzaam een arts te raadplegen. Geïdentificeerde bijwerkingen bij het nemen van Dapoxetine:

 • weefsel en rugpijn;
 • migraine;
 • duizeligheid;
 • mist in mijn ogen;
 • dyspeptische stoornissen;
 • kortademigheid;
 • zwakte;
 • hypotensie.

Dapoxetine overdosis

Afhankelijk van de dosering van Dapoxetine kunt u last krijgen van misselijkheid, duisternis in de ogen, flauwvallen, drukpieken, verergering van chronische ziekten en dyspepsie. In geval van bijwerkingen wordt ten zeerste aangeraden te stoppen met het innemen van Generiek Prolongatie tabletten en een arts te raadplegen.

Merkloze geneesmiddelen thuis bewaren

Generiek Prolongeren moeten buiten het bereik van kinderen worden bewaard. Bewaren buiten het zonlicht, op een droge plaats, bij een kamertemperatuur van 21 graden Celsius.

Verantwoordelijkheid van de administratie en de koper

Prolongaties (Dapoxetine) helpen mannen de geslachtsgemeenschap te verlengen en te genieten van intimiteit met hun partner. Generiek geneesmiddelen zijn doeltreffend bij vroegtijdige zaadlozing ten gevolge van psychologische problemen. Het middel helpt het zelfvertrouwen te vergroten, zorgt voor de aanmaak van endorfine en verhoogt het testosterongehalte in het bloed. Dapoxetine wordt beschouwd als het meest effectieve geneesmiddel dat helpt om het seksuele genot van beide partners te verlengen.

0
  0
  Uw Mandje
  Uw mandje is leegTerug naar Winkel